Løgstrup ramte muren mod Stoholm

Efter fem indledende sejre løb Løgstrup torsdag aften ind i forårets første nederlag hjemme på Seier Park mod Stoholm. 2-3 endte det med efter en kamp, hvor Stoholm med en 2-0 føring stillede sig tilbage og ventede på kontramuligheder.

Topscorer for Stoholm Nicolaj Christensen var på pletten efter 21 minutter, og godt 10 min. senere kom Stoholm på 2-0 på et selvmål. Stillingen holdt god ikke længe, da Gustav Kjær Bertelsen reducerede i det 38. minut på et flot mål, som han “kringlede” over i modsatte hjørne af målet.

Gustav Kjær Bertelsen (th) blev dobbelt målscorer. Tv. Stoholms Rasmus Christensen.

• Vi snakkede om i pausen, at nu havde vi muligheder, og at det handlede om at få noget mere gejst frem på banen. Men så kom de hurtigt på 3-1, og det var ikke lige det, vi havde brug for, fortæller træner Steffen Aaby.

Målet til 1-3 blev sat ind af Christian Winther, mens Gustav Kjær Bertelsen fik reduceret allerede i det 54. minut. Mere blev det ikke til, selv om hjemmeholdet fik et par friløbere inden slutfløjtet.

• Jeg kan ikke helt forklare det, men vi manglede både gejst og fight i store dele af kampen. Måske de fem sejre har har lullet de unge spillere lidt i søvn, så de troede, at de ikke kunne tabe. Men jeg håber, at det her så var et wake up call, så de er vågnet inden næste kamp mod Vridsted på lørdag, var slutkommentaren fra Aaby.