Løgstrup rykker op efter nyt drama

For en uge siden måtte Løgstrup igennem en nervepirrende første playoff kamp mod Rødkærsbro, der blev vundet med 4-3, og lørdag var der igen gang i målscoringen, inden oprykningen til serie 3 var en kendsgerning efter 5-4 mod Hersom/Bjerregrav. Læs træner Steffen Aabys’ beretning om kampen:

“Lørdag den 11. november 2023 kommer til at stå som en stor dag i LGIF’s fodboldhistorie. Ikke fordi man aldrig har været på højere niveau, men fordi det er den foreløbige kulmination på det arbejde, der startede for to år siden, da samarbejdet med Ravnsbjerg blev opløst.

Inden da var spillet en kamp, der havde alt i spænding, drama og nerve. Det startede godt for Løgstrup, der allerede i det andet minut kom foran. Et godt angreb gennem højre side endte ved Niklas Henriksen, der kunne dirigere bolden i kassen. Glæden varede dog kort, da Bjerregrav svarede igen i det næste angreb, og så var det lige igen.

Nicklas Henriksen bragte med sit første sæsonmål i Løgstrup-trøjen sit hold foran 1-0.

Kampen faldt aldrig helt til ro. Løgstrup forsøgte at sætte spillet, men det lykkedes aldrig rigtig på den tunge og svære bane. Samtidig lurede Bjerregrav hele tiden på omstillinger, og det blev også farlig et par gange. 1-1 var stillingen ved pausen, der blev brugt på nogle små justeringer.

Kort inde i anden halvleg fik Rasmus Dudeck et gult kort og undertallet gjorde, at Bjerregrav fik lagt et godt tryk på Løgstrup. Det blev også til en scoring i det 54. minut. Kort tid efter kom Tobias Thomsen på banen i angrebet, og Gustav Bertelsen blev skubbet ud i vestre side. Det skulle vise sig at være en god ide. Kort efter indskiftningen udfordrede Gustav på kanten og lagde en perfekt flad bold ind i feltet, som Thomsen gled i mål til 2-2.

Allerede fem minutter senere kom Bjerregrav igen foran, og man havde lidt fornemmelsen af, at det ville være svært at komme tilbage fra, men efter 74 minutter forsøgte Dudeck sig med et skud. Det rettede Sebastian Uhre af, så bolden strøg i mål til 3-3. I det 81. minut blev det igen til en føring, da Tobias Thomsen igen stod det rigtige sted i feltet og gjorde det til 4-3. Fem minutter senere blev Gustav Bertelsen nedlagt i feltet, og så kunne Jonas Bach sikkert gøre det til 5-3.

Topscorer Sebastian Uhre kom også på tavlen til 3-3.

Så troede alle, det var afgjort, men drama skulle der til. Først fik Søren Riis et gult kort for et hårdt frispark, og kort efter endte bolden i mål efter noget klumpspil i feltet. I samme ombæring fik Mikkel Kjær et gult kort. Der blev lagt tryk på i de sidste minutter, men efter 96 minutters spil var forløsningen stor, da dommerens sidste fløjt lød, og festen kunne starte.

En helt fantastisk sæson er afsluttet med en meget fortjent oprykning. Det er det, vi har arbejdet hen i mod de sidste to år, og jeg er sgu stolt af drengene og glad på deres vegne. Nu venter en god pause, og så er vi klar til de nye udfordringer, der venter i foråret.”