Det glippede for Feldborg/Haderup

Det lykkedes ikke for Feldborg/Haderup at returnere til serie 2 efter en enkelt sæson i serie 3. Men det var tæt på i playoff kampen i Ringkøbing, hvor der måtte både omkamp og straffespark til, før hjemmeholdet kunne sejre med 6-4.

Inden da havde tilskuerne været vidner til en hæsblæsende kamp, hvor stillingen skiftede hele tiden. Hjemmeholdet kom foran tidligt i kampen, men Jens Lago fik udlignet i 1. halvleg. Joachim Henriksen bragte igen de gule foran efter pausen, men Ringkøbing udlignede kort efter, så den ordinære kamp endte 2-2.

• Den måde, de spillede på med lange bolde og 4-5 mand, der kom stormende, var ikke lige vore kop te. Vi fik ikke ro til at spille vores spil, og selv om vi var klart bedst i 1. halvleg, så var uafgjort et fair resultat. Vi spillede på en elendig kunstgræsbane, der var så sort af granulat, at man dårligt kunne se det grønne, fortæller træner Claus Højgaard.

Claus Højgaard sluttede i Feldborg/Haderup efter 2 år.

Feldborg/Haderup kom igen foran i omkampens 1. halvleg ved Per Julius Pedersen på et fremragende langskud, men igen fik hjemmeholdet udlignet, denne gang på et straffespark i halvlegens sidste minutter. Så stod den på straffespark, og her stod FHIF-erne ikke distancen, da de brændte 3 ud af 4 straffespark, mens Ringkøbing scorede 2 gange til slutresultat 6-4.

• Det er selvfølgelig lidt ØW, men det var en fed kamp med nerve, og hvor der blev gået til stålet ledet af en kanon god dommer. Vi manglede 10 pct. i dag, og så kunne det mærkes, at vi manglede Lucas Bertelsen i det fremadrettede spil. Der var chancer i begge ender, men jeg vil sige, at hvis vi ikke kan slå dem, så skal vi heller ikke i serie 2. Trods nederlaget en fin kamp, og der gik da heller ikke lang tid, før humøret var tilbage i omklædningsrummet, konstaterede Højgaard, der ikke har planer om nyt trænerarbejde lige nu.
  • Nej, jeg tager en pause. Vi har travlt på arbejdet, og så er der en renovering af huset derhjemme på vej. Men vi ser, om der dukker noget op senere, slutter Højgaard.

Med nederlaget fik han ikke afleveret Feldborg/Haderup i serie 2, men alt i alt har han haft nogle gode år og et kanon efterår at se tilbage på. Så der er nok at bygge videre på for den nye træner Bjarne Svenningsen til foråret.