Løgstrup tog sikker sejr i Ulbjerg

Efter det indledende nederlag til VFF, kom Løgstrup-drengen på sejrskurs med en sikker 3-0 gevinst i Ulbjerg. Læs referat fra træner Steffen Aaby:

“Lørdag eftermiddag var der igen kamp på programmet for de røde bævere fra Løgstrup. Denne gang en rigtig vigtig en af slagsen, da modstanderen var Ulbjerg. Ulbjerg, der rykkede op fra samme pulje i efteråret og derfor må formodes at være en af dem, der skal kæmpes i kampen om at blive oppe i serie 3.

Begge hold startede kampen lidt nervøst og ingen af holdene fik for alvor sat spillet. En fakto var banen, der naturligt nok var glat og tung, men efter omstændighederne i ganske fin stand.

Som tiden gik satte Løgstrup sig mere og mere på tingene og blev spilstyrende. Kun en mirakelredning af Ulbjergs målmand på et hovedstød fra Marcus Larsson gjorde, at nettet ikke havde blafret endnu. Presset mod Ulbjergs mål blev dog større og større som halvlegen skred frem. Og i det 44. minut kom forløsningen. Et rigtig flot angreb drevet fra venstre mod højre endte ude ved Mathias Andie, der sendte et fantastisk indlæg ind i feltet, hvor Sebastian Uhre kom løbende og headede bolden udtageligt i nettet. En fantastisk afslutning på 1. halvleg, der virkelig gav moral og tro på tingene.

Forrest Marcus Larsson. Th. anfører Mikkel Riis. Foto: LGIF

Halvlegen blev brugt på at få justeret presset på Ulbjerg, når de havde bolden. Snakken viste sig at give pote, da Ulbjerg havde meget svært ved at spille ud fra forsvaret og derfor blev tvunget til at sende lange bolde afsted mod Løgstrup forsvaret, der forholdsvis nemt afviste disse.

Spillet fra starten af 2. halvleg fint ned mod Ulbjergs mål. Kloge fodboldfolk siger, at man skal score i sine gode perioder, og det lykkes heldigvis.
Et godt angreb blev afsluttet af Gustav Bertelsen, og målmanden kunne kun halvklare. Heldigvis var Marcus “Salsa” Larsson over riposten, men på en eller anden forunderlig måde fik han kun sendt bolden på tværs og ikke i mål. Her kom Sebastian Uhre dog stormende og fik sendt kuglen i nettet til stor forløsning for Løgstrup bænken.

Kampbilledet ændrede sig ikke. Løgstrup bestemte tempoet og havde godt styr på tingene. Et par gange blev det dog farligt. Først en dødbold, hvor opdækningen kiksede. Heldigvis var Victor Bonnerup klar i målet og reddede med en flot fodparade. Lidt senere fik Ulbjerg spillet sig gennem forsvaret. Afslutningen blev dog clearet af anfører Mikkel Riis.

Ulbjerg satsede mere og mere, hvilket gav muligheder på kontra. Klaus Møller brændte en friløber inden Gustav Bertelsen i 93. minut lukkede kampen til 3-0 efter oplæg af Sebastian Uhre.

Alt i alt en rigtig stærk præstation og en meget fortjent sejr til Løgstrup. Dejligt at være på tavlen, og nu ser vi frem til onsdag, hvor Skals venter i et vaskeægte lokalopgør på Liseborg, da banerne i Løgstrup ikke er spilbare på grund af vand. Kampen spilles kl. 19:15.”