Målrig fredag aften i Sparkær

Fredag29072016

Ovenpå torsdagens dramaer med straffespark, varder en mere afslappet stemning på Sparkær Stadion fredag aften, da placeringerne fra nr. 5 til nr. 8 skulle fordeles. De 72 betalende tilskuere + hund og børn fik god underholdning med hele 14 mål – fordelt ligeligt med 7 på hver bane og med samme resultat – 5-2.

Vridsted-Mønsted:
Her vejrede Vridsted morgenluft og kom foran i 1. halvleg og tilmed på 2-0 i starten af 2. halvleg. Men så viste det sig igen, at 2-0 er en farlig føring, for efter pausen præsterede Mønsted og især Jonathan Jul er markant comeback. Kim Steffensen reducerede til 2-1, inden Jonathan Jul tog fat og scorede 4 mål i rap. Hermed deler han nu topscorerlisten med Morten Nielsen fra FHIF, der også scorede 2 mål i aften.

Jan Jensen 29072016
Jan Jensen og Vridsted øjnede en sejr med 2-0 føringen, men Mønsted leverede et flot comeback. Kim Steffensen på knæ og Kristian Svendsen bagved.

Dommer Per Jensen gav et enkelt gult kort, og det var til Vridsteds Jacob Mathiasen. kort før pausen.

Benny Hansen, Vridsted-træner:
Vi styrer 1. halvleg og fører fortjent, men efter pausen går vi lidt ned konditionelt, og Mønsted vinder fortjent og har chancer til lidt flere mål.

Mønsted-træner Claus Højgaard var optaget af stadionarbejde på Energi Viborg Arena, og hans fravær styrede Jan Skov Mønsteds tropper. Han havde denne kommentar:
Vi spiller en OK 1. halvleg, hvor vi prøver at lægge pres på Vridsted med 3 angribere. De kommer foran på et flot langskud, vi rammer ikke hinanden og har svært ved at finde rytmen i vores spil.

Efter pausen lægger vi pres i deres undertal, men kommer bagud 0-2 på en fejl fra vores side. Efter vores reducering ved Kim Steffensen (ass. Jonathan Jul) sidder vi på kampen og har chancer til det dobbelte antal mål. Set over 90 min. mener jeg, at sejren var fortjent og drengene spillede med stor glæde.

Ravnsbjerg/Løgstrup-Feldborg/Haderup:
Der blev aldrig spænding i den kamp, hvor R/L kom foran allerede efter 3 min. og 2- efter 20 min. Selvom FHIF fik reduceret to gange ved Morten Nielsen var R/L’s 5-2 sejr aldrig truet.

Mads Andersen29072016
Mads Andersen scorede til 5-2 på et flyvende hovedstød, der afstedkom bifald fra medspillerne.

Søren Borup, Ravnsbjerg/Løgstrup-træner:
En kamp hvor begge hold var interesseret i at spille offensivt fodbold. Det dag en målrig kamp, hvor vi var en tand skarpere i begge felter. Igen i år har det været en god oplevelse af deltage i Fjends Cup.

Peter Ellebæk, FHIF-træner:
Fortjent sejr, men er glad for at vi fik løbet nogle km i dag. Morten viser målnæse, og Steffen Hustedkæmpede godt på midtbanen. I dag har vi en del “børnesygdomme”, med egne fejl til følge. Men når jeg kikker tilbage, så har drengene leveret varen her til Fjends Cup. Store roser herfra til Fjends Cup. Det har været hyggeligt med nogle gode kampe, som vi kan bruge i det senere forløb.