Mønsted byder ind på en oprykning

Efter tre indledende nederlag i turneringen er Mønsted stille og roligt kravlet på andenpladsen i puljen og byder fremdeles ind på en oprykning til serie 2. En for mange og vel også for inkarnerede MIF-ere overraskende udvikling efter den sløje start. Men som tidligere nævnt, så lyver tabellen aldrig, og med en sikker 6-2 sejr hjemme lørdag over Søndermarken blev andenpladsen fastholdt med et enkelt point til Skals FF, der efter sejren torsdag aften i Stoholm også har rettet sigtekornet mod en evt. oprykning.

Som så ofte før så fik Mønsted en lidt sløj start på kampen lørdag, og gæster kom da også i front allerede efter 4 minutter, og der skulle et straffespark kort før pausen til at bringe Mønsted tilbage. På det scorede Mads Langhoff-Jensen til pausestilling 1-1.

Brødrene Martin (tv) og Morten (th) tog fat efter pausen med tilsammen 5 mål. Arkivfoto.

Efter pausen tog Harritz-brødrene Morten og Martin fat, og så gik det stærkt. Allerede i halvlegens første minut gjorde Morten det til 2-1, og i det 56. min. blev det 3-1 ved Martin Harritz. Søndermarken var dog ikke slået, og tre min. senere reducerede de til 3-2, dog kun for at se Martin Harritz minuttet efter øge til 4-2. Morten Harritz lukkede al tvivl ude med to scoringer i det 65. og 90. minut i en kamp med et enkelt gult kort til gæsterne i tillægstiden.

Mønsted-træner Niels Christiansen har sendt denne kommentar:

• Så blev det kampdag igen. Vi skulle prøve at følge op på en god kamp i Bruunshåb sidste weekend. Vi startede kampen lidt forsigtigt, og lod Søndermarken få lidt for meget plads og havde selv for mange fejlafleveringer. Vi kommer også bagud 0-1, og der var lidt opløb til 0-2, men vi får banket rusten af. Og da vi endelig kommer i gang, så er der ikke den store tvivl om resultatet. Spørgsmålet var bare, hvor meget vi skulle vinde, og ikke om Søndermarken skulle have noget med tilbage til Viborg. En flot kamp af hele holdet.Og nu er der lagt i kakkelovnen til et spændende opgør på lørdag mod Sparkær. Skal Sparkær rykke op i serie 2 på Mønsted stadion eller ej😉??

Til det sidste spørgsmål må svaret fra Sparkær være: “Det kan ikke ske et bedre sted!”