Mønsted fik revanche mod Stoholm

Der var kaldt til lokalopgør søndag eftermiddag på Siwert Park, hvor Mønsted tog imod naboerne fra Stoholm, der havde vundet det første opgør med 3-2. Denne gang stod der 2-0 på måltavlen, da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede af, og selv om Mønsted spillede en time af kampen med 10 mand og yderligere 10 min. med 9 mand, så kan der ikke indvendes noget mod sejren.

For Stoholm formåede slet ikke at udnytte deres overtal i en kamp, hvor de kun skabte få chancer. Mønsted derimod startede kampen bedst og pressede Stoholm. De røde fik da også et par kæmpe muligheder på hovedstød til Niels Christiansen og Morten Harritz fra tæt hold, mens Stoholm kun en enkelt gang var farlige i 1. halvleg. Her reddede målmand Gustav Jønsson med en fodparade.

Efter en halv time kom kampens dramatiske højdepunkt, da Martin Harritz helt umotiveret slog en Stoholmspilleren Lee Madsen i hovedet med hånden, efter at der var dømt indkast til Mønsted. Det var ikke klogt, men kendelsen var indiskutabel. Stoholm kunne som sagt ikke udnytte overtallet, men Jesper Lindegaard havde dog et godt forsøg. Det havde Mads Langhoff.-Jensen så også i den anden ende.

Mads Langhoff var Mønsteds bedste og scorede et flot mål til 2-0.

Efter pausen trak Mønsted sig tilbage, og Stoholm startede bedst. Efter 8 min. fældede målmand Gustav Jønsson Mark Dalgaard Svendsen udenfor feltet og måtte derfor ud i 10 minutter. Og mens han var ude, og Mønsted spillede 9 mod 11 kom de foran på et tilfældigt mål, hvor Morten Harritz med hovedet dirigerede bolden i mål. Et mål der kom ud af ingenting.

Mønsted levede udelukkende på kontraløb, og midt i halvlegen fik Morten Harritz en gylden mulighed for at score igen, men han skød lige ved siden af stolpen på en friløber. Med et kvarter igen fik Stoholm deres største chance i kampen og mulighed for udligning, da Anders Børsting blev spillet helt fri i det lille felt, men Gustav Jønsson fik blokkeret skuddet. Og så lukkede Mads Langhoff-Jensen ballet med et flot mål et par minutter før tid. Et frispark i højre side blev kroget over i modsatte målhjørne.

Med overtal i en time må Stoholm-spillerne kigge indad, for de gjorde det svært for dem selv ved i 2. halvleg stort set udelukkende at forsøge at spille igennem på midten, hvor et kompakt Mønsted-forsvar ikke havde svært ved at afvise. Nederlaget sendte Stoholm ned under stregen i den tætte pulje, mens Mønsted lige pludselig er nr. 3

Mønsted-træner Niels Christiansen:
“Så er 2. halvdel af efterårssæsonen i gang, og vi skulle have revanche over Stoholm. Oplægget var klart. Vi vidste, at vi skulle passe på Jesper Lindegaard, og at de vil gerne slå dybe bolde ned bag forsvaret. Og vi lykkes med at have styr på begge dele.

Vi har fuldstændig styr på kampen, og sværmer om deres mål, men desværre får vi hevet et rødt kort til os, og det gør det bestemt ikke nemmere at få et resultat. Men tvært imod får vi bare mere blod på tanden. Selv da vi også får et gult kort og spiller 9 mod 11, så skaber Stoholm INTET. Vi får scoret 2 mål i vores undertal, og det skal man vist være meget Stoholm-fanatiker for at indvende noget imod. En flot sejr, i en meget tæt pulje”.