Mønsted i stærk stime

Mønsted startede efteråret med tre nederlag, men derfra er det blevet til fem sejre i træk og en placering som nr. 3, kun 2 point efter Sparkær på førstepladsen. Lørdag tog Mønsted til Bjerregrav og hentede en overraskende 3-1 sejr mod topholdet, der dog holder en placering som nr. 2. Vi har modtaget denne beretning fra Mønsted-træner Niels Christiansen:

Nicklas Lausen (th) scorede Mønsteds første mål. Arkivfoto

“Inden kampen i dag, var der en vis portion nerver/respekt til H/B, for sidst vi mødte dem, havde de en masse fart og gåpåmod, som vi ikke kunne stoppe. Men i dag må vi bare sige, at det bliver en helt anden kamp med os som spilstyrende. Og udfaldet synes jeg ikke, der kan indvindes noget imod.

HBI’s Kristian Høgh (Krulle) bliver skadet efter 60 minutter, og man blev straks hevet tilbage til sæsonen 81/82 hvor Ewald Lienen bliver skadet i en kamp mellem Arminia Bielefeld og Werder Bremen (ret mig hvis jeg tager fejl, var jo ikke født på det tidspunkt). Kristian’s knæ blev “skåret” op, og han måtte på hospitalet, og alle i Mønsted håber, han hurtigt kommer sig.

Men tilbage til kampen, så kan det samles sammen til, at vi var total spildominerende og på nær et mål ud af ingenting og et par løse chancer, så havde H/B ikke meget at komme med. Til gengæld sværmede vi hele tiden omkring deres mål. En fed kamp, hvor alle giver 100%, og vi er tro mod vores koncept.
Vil fremhæve hele holder for en meget flot præstation.”

Mønsted kom foran ved Nicklas Lausen efter 41. min., men HBI fik udlignet ved Mathias Klausen blot to minutter senere til pausestilling 1-1. Et selvmål af HBI i det 71. minut sendte Mønsted på sejrskurs, og Niels Christiansen lukkede selv kampen i det 86. minut med målet til 1-3.