Mønsted snublede igen

Det har ikke været den ønskede start på turneringen for Mønsteds oprykkere i serie 2. Efter det indledende 2-7 nederlag til Nørremarken skulle de røde søndag eftermiddag forsøge at komme på tavlen hjemme mod Koldby-Hørdum. Det gik dog ikke Mønsteds vej, og gæsterne kunne rejse hjem til Thy med en sikker og fortjent sejr på 4-1.

Koldby-Hørdum kom foran 1-0 efter en halv time og nåede i de følgende 7 minutter at få to spillere udvist med gult, men selv med to mand i overtal kunne Mønsted ikke få scoret. Det kunne gæsterne til gengæld efter pausen, hvor det blev 0-2 i det 53. minut, 0-3 efter 66. min. og 0-4, da der var spillet 72. minutter.

Casper Drensborg har scoret på straffespark og lykønskes af anfører Martin Egsgaard.

Så trak Kristian Bonde fra Koldby-Hørdum et rødt kort i det 79. minut, da han som sidste mand stoppede Martin Harritz i en friløber. Kort efter fik Mønsted reduceret på straffespark af Casper Drensborg. Mønsted-træner Niels Christiansens kommentar til kampen:

•  Koldby-Hørdum vil nok sige, at det ikke var et mål for lidt, men jeg synes det var lige i overkanten. Vi aftalte inden kampen, at vi skulle stå kompakt og have den defensive organisation på plads. Men vi må nok erkende, at vi spiller lidt for naivt. Vi kan ikke spille på samme måde, som vi kunne i serie 3, og det bliver vi nødt til at tage til os. Vi kan tage med fra kampen, at vi har niveauet, når vi tager os sammen, men når vi sløser, så bliver det straffet.