Mønsted var tæt på finalen

Havde der været drømme om en finale hos Sparkær-spillerne, så var det i den grad også tilfældet hos Mønsted-lejren. Det skal siges med det samme, at undertegnede havde fokus på den anden bane, men kunne dog konstatere og høre, at der var gang i scoringerne mellem Mønsted og NUGF på bane 1. Desværre har vi ikke scoringstidspunkterne fra Mønsted, men de kom tidligt foran 1-0 ved Morten Harritz.

Andreas Højgaard var stærkt medvirkende til NUGF’s sejr med to mål i ordinær kamp og et på straffespark. Her runder han Sune Langhoff-Jensen.

NUGF udlignede ved Andreas Højgaard efter et kvarter, men Mønsted kom igen foran ved Martin Egsgaard. Andreas Højgaard var igen på pletten i det 27. min., men Mønsted kom nok engang foran ved Mads Langhoff-Jensen. Med et kvarter igen fik NUGF udlignet til 3-3 på et drømmehus af Jens Jacob Lange.

Mere blev det ikke til, og så fik publikum mere underholdning at gå hjem på med amerikansk straffespark. Her var NUGF skarpest og scorede fire gange, mens Mønsted brændte to i denne rækkefølge:

Mads Langhoff-Jensen, Mønsted brænder, Philip Jakaj, NUGF scorer, Martin Harritz, Mønsted scorer, Andreas Højgaard, NUGF scorer, Andreas Eriksen, Mønsted brænder, Lasse Just, NUGF scorer, Kristian Svendsen, Mønsted scorer, Mads Emil Egelund, NUGF scorer.

Martin Harritz runder NUGF-målmand Jeppe Krog og scorer på amr. straffespark.

Mønsteds trænerduo Niels Christiansen og Kim Kirkeby:

• En kamp hvor vi egentlig lykkedes fint med vores plan, og får vi udnyttet en af vores chancer til 4-2, kunne det være gået anderledes. Vi går ned på kræfter til sidst, og de får udlignet. I sidste ende er uafgjort et fair resultat set over hele kampen. NUGF er skarpest i amr. straffespark og tillykke til dem med finalepladsen.

NUGF-træner Kristian Skovborg Andersen:

• En kamp med alt for mange fejl og et ukoncentreret udtryk, der i perioder mere bar præg af “sommerbold” på den lokale legeplads fra mine spillere. I perioder var spillet godt men blev brudt af for mange fejl i opspillet. Efter pausen blev udtrykket bedre, vi fik sat spillet meget bedre, og der blev produceret chancer nok til at lukke kampen. Mønsted kom med det, vi havde forventet – en kompakt defensiv, der udfordrede os, hvor vi i perioder ikke var gode nok til spille os igennem. Alt fra oplægget angående Mønsted viste sig at holdestik. Lange bolde og alle standardsituationer blev sendt i vores bagrum. Med NUGF-briller forærer vi dem tre mål på tre fejl. Personligt havde jeg en følelse af, at vi burde/kunne have lukket det i ordinær spilletid, men i straffesparkskonkurrencen viste vi massivt overskud med to redninger af Jeppe Krog og fire sikre scoringer.