Sparkær skuffede hjemmepublikummet

Sparkær-spillerne og træner Poul Vistisen havde drømt om en finale i år. Den var i den grad inden for rækkevidde i 1. halvleg, men det endte med en sejr til Skals på 4-3. Sparkær kom bedst fra start og kom foran allerede efter 3. min. ved Frederik Andersen og Sparkær havde derefter godt styr på kampen. Efter et kvarter ramte Skals dog stolpen, men ar sjældne gæster.

Mens alt var glæde og tro på en finale hos Sparkær-spillerne. Frederik Andersen (tv) har scoret til 1-0.

Efter 20 min. scorede Mads Trærup Johansen til 2-0 efter godt sammenspil med Kasper Møller, og det lignede en 3-0 føring, da Oliver Andersen driblede forbi Skals-målmanden, som iflg. Sparkær-siden begik et straffespark, som dog ikke blev dømt.

I stedet fik Skals reduceret efter en halv time, da Steffen Berg ikke kunne holde et frispark. Oliver Kvist fulgte op og scorede. Efter pausen var kampen som forvandlet, og Skals overtog spillet og styringen. Udligningen kom allerede efter 5 min. ved William Slavensky, Jacob Graves gjorde det til 3-2 i det. 65. min. og Kim “Bager” Antonsen til 4-2 i det 82. min. I mellemtiden var Kasper Møller sendt ud med gult i det 77. min. I dommerens tillægstid reducerede Kasper Møller til 4-3, men da var det for sent for Sparkær.

Skals i fravær af Lasse Broberg havde fundet deres gamle målræv Kim “Bager” Antonsen frem til aftenens kamp, og han kvitterede med målet til 4-2. Bagved Mikkel Mackenhauer.

Dermed forsvandt drømmen om en finale, og det bliver så i stedet et lokalbrag om 3. pladsen mod Mønsted lørdag.

Kim Sommer fra Skals havde denne kommentar:

• Sparkær er bedst de første 25 minutter, hvor vi giver for meget væk og kommer bagud 0-2. Derefter arbejder vi os stille og roligt ind i kampen, og samtidig går luften ud af Sparkær. En tæt kamp og god træningskamp mellem to gode hold, hvor vi trækker det længste strå. Nogle af vores unge drenge vokser virkelig med opgaven.

Sparkær-træner Poul Vistisen:

• Desværre formår vi ikke at udnytte en fantastisk 1. halvleg til en større føring end 2-1. Vi spillede godt fodbold, og alle investerede hårdt. Kampen vender i 2. halvleg, og Skals lugter sejren og går meget mere efter den end os, og vi mister konceptet i 2. halvleg. Det er mig en gåde, at vi ikke får et straffespark til Oliver Andersen, da vi fører 2-0. Hvorfor lægge sig ned, når målmanden er rundet???