Nørremarken tilbage på sporet

Med en sikker sejr på 6-1 ude over Kjellerup kom Nørremarken tilbage på sporet efter torsdagens nederlag hjemme til Sparkær.

Kampen var kun 3. min gammel, da Kjellerup chokstartede med en scoring til 1 – 0, og i de første 15. min. var Kjellerup med, derefter sad NUGF-erne på spillet. I det 22. fik Filip Jakaj tiltvunget sig ét korrekt straffespark, som han selv scorede sikkert på  til 1-1 Fem min. inden pausen tog Andreas Højgaard sagen i egen hånd og afdriblede tre spillere, inden han sikkert scorede til pause stilling 2-1.

Andreas Højgaard scorede to gange og var kampens oplevelse. Arkivfoto.

Anden halvleg blev afgjort på de første 25. min., hvor Mads Stensgård scorede til 3-1 i det 50. min., og Filip Jakaj  til 4-1 på et brag af et langskud efter 54. min. I 61. min. scorede banens helt store spille Andreas Højgaard til 5-1, inden Mads Stensgård, som spillede en super 2. halvleg  lukkede og slukkede kampen til  6-1 i 71. min.

• Vi leverede 80. min. god fodbold, hvor Kjellerup faldt fra efter 15 – 20 min. spil. Ros til drengene som spillede en god kamp, og det var dejligt at være tilbage på sporet efter torsdags nederlag til Sparkær. Næste kamp er hjemme på fredag mod Søren Offersens tropper fra Frederiks, fortæller træner Kurt Mogensen til fjendscup.dk