NUGF rykker op efter drama

Nørremarken – NUGF Viborg – er i serie 2 efter en dramatisk og spændende playoff kamp i Ørslevkloster, hvor hjemmeholdet måtte bide i det sure æble og rykke ned i serie 3 efter kun en en enkelt sæson i serie 2. 2-3 stod der på lystavlen efter 120 minutters spil.

Jubel i NUGF-lejren efter kampen.

De mange tilskuere fik drama for alle pengene. Gæsterne fra Viborg startede bedst og var styrende den første halve time, hvor de også kom foran på et mål, hvor ØK-målmanden havde to redninger, inden Aske Key fik bolden i mål. Mod slutningen af halvlegen kom ØK mere frem på banen og fik udlignet direkte på hjørnespark af Lars Løvig kort før pausen.

NUGF kom igen foran efter bare et par minutter i 2. halvleg, da en ØK forsvarer mistede bolde i venstre side, og Jens Jacob Lange kunne løbe indlægget i mål. Midt i halvlegen udlignede Rune Skovgård for ØK på et straffespark, og så begyndte træværket at tage fra. Først sendte NUGF bolden på overliggeren, og kort før ordinær spilletid ramte Lars Løvig fra ØK stolpen i den anden ende.

Så var folk klar til ekstra spilletid, men 3 min. inde i dommer Morten Sevelsteds tillægstid dømte han straffespark til gæsterne, som Andreas Højgaard dog misbrugte, og så var der dømt 2 x 15 min. Her kom NUGF foran 3-2 på et hovedstød af Magnus Lund Pedersen efter hjørnespark efter 6 min.

Den stilling holdt kampen ud, selv om der var muligheder til begge sider. ØK pressede på for en udligning, men Nørremarkens målmand var en stærk sidste skanse kampen igennem. Blandt andet reddede han flot et frispark fra Rune Skovgård i 2. halvleg af den ordinære kamp.

Lidt drama blev der til sidst med et gult kort til hvert hold. Bedømt fra sidelinjen var det en kamp, der kunne være gået begge veje, men nu blev det altså de unge NUGF-ere, der skal prøve kræfter i serie 2.

Læs kommentarer til kampen i morgen søndag og se flere billeder.