Ny smal Sparkær-sejr over Stoholm

Sparkær vandt igen en snæver sejr over Stoholm, denne gang 2-1 på Karlsen Arena i Stoholm lørdag eftermiddag. Sidste gang lød cifrene på 3-2, og modsat forrige kamp, der først blev afgjort i tillægstiden, så var topholdet fra Sparkær mere i kontrol denne gang, især i 2. halvleg. Efter en lidt turbulent optakt, hvor der var tvivl om opstillingen til sidt, da anfører Daniel Brøns måtte melde fra lørdag morgen. Fru Sanne havde nemlig født ham endnu en pige, så STORT TILLYKKE med den veloverstående fødsel herfra.

Men holdkammeraterne viste, at de godt kunne uden den normale motor på midtbanen, og efter en lige 1. halvleg kunne ingen indvende noget imod, at de rød/hvide drog østpå med tre gode point i kufferten. Sammenholdt med Mønsteds chocknederlag på 0-8 hjemme til Skals bringer det Sparkær alene på førstepladsen 4 point foran forfølgerne, og dermed ligger en mulig oprykning i Sparkær-spillernes egne støvler.

Tilbagevendte Asger Fjeldsted, der sidste spillede mod Søndermarken den 25. august, bragte Sparkær foran allerede efter 7 min. på et langskud. Der var muligheder i begge ender, inden Stoholm fik en god periode i det sidste kvarter af halvlegen. Her faldt udligningen da også ved Lasse Svendsen efter 43. minutter.

Asger Fjeldsted vendte tilbage efter en skadespause med stor succes. Her bringer han Sparkær foran 1-0.

Efter pausen stod der Sparkær på det meste, og gæsterne skabte flere store chancer, der ikke blev omsat, blandt andet på grund af godt målmandsspil af Tobias Johansen. Der skulle et straffespark begået mod Asger Fjeldsted til at bringe Sparkær foran, og som så mange før, var det Kasper Møller, der omsatte det store tilbud i det 71. minut. Kort efter måtte Mikkel Mackenhauer ud med gult efter en tackling, hvor Sparkær-siden så det som om, at begge spillere gik lige hårdt ind i den.

På grund af de brændte chancer var der spænding i kampen til sidste fløjt, og en lidt for kort tilbagelægning i de sidste sekunder var ved at koste Sparkær sejren, men Jonas Drensborg var resolut og fik Sparket væk. Derfor endte det med en fortjent sejr til topholdet, der især efter pausen fik sat noget godt spil sammen og kreeret meget bedre spil end Stoholm.

Tilbagevendte Asger Fjeldsted var markant og kampafgørende og fik da også langt de fleste stemmer efter kampen. Imponerende efter så lang en skadespause, men der var roser til hele holdet fra træner Persen efter kampen.

Hør Sparkær-træner Per Sørensens kommentar efter kampen.