Ny storsejr til Nørremarken

De unge NUGF-ere ser ud til at være ustoppelige i serie 3, og fredag aften gik det ud over Alhedens, der på Metropol Park blev slået med hele 7-1. Læs træner Kurt Mogensens beretning fra kampen:

“Allerede efter 1. min. scorede midterforsvarer Lasse Grønfeld til 1-0 – Lasse som i dag var suverænt banens bedste spiller. Så troede alle, at Alhedens blev kørt over, men 6. min. senere scorede Alhedens til 1-1, og de næste 15 – 20 min. var de godt med i kampen.

Men ét giftigt hjørnespark af Andreas Højgaard gik direkte i mål til 2-1 i det 29. min. Derfra var det envejs fodbold, hvor Nørremarken-drengene fik spillet til at flyde. Den anden stærke midterforsvarer Oskar Hjorth var med fremme til en indøvet detalje i det 41. min. og scorede til 3-1, som var halvlegs resultatet.

Mads Stensgaard (th) en af 6 målscorere i 7-1 sejren. Arkivfoto Fjends Cup.

2. halvleg blev spil på modstanderens halvdel. Gustav Klit scorede til 4-1 i det 57. min., og scoringen til 5-1 var evige farlige Filip Jakaj mand for. I det 73. min var Mads Stensgård på pletten, inden dagens spiller Lasse Granfeld lukkede og slukkede ét fyrværkeri af en 2. halvleg til 7-1.

Da næste uges kamp er udsat, så har vi gode 14 dage, inden vi skal møde Søndermarken IK på udebane.”