Præmieresejr til Sparkær

Sparkærs serie 3 fortsatte de gode takter fra træningskampene, og åbnede lørdag eftermiddag turneringen med en 3-0 sejr hjemme over Hersom/Bjerregrav. Sejren var dog ikke så sikker, som cifrene kan antyde, for oprykkerne fra Bjerregrav bed godt fra sig og havde en stor andel af spillet.

Kasper Møller har sendt bolden i mål til 1-0.

Topscorer Kasper Møller, der i dagens anledning blev fulgt af DBU Jyllands kommunikationsafdeling, levede op til forventningerne og åbnede med en scoring på hovedstød efter Oliver Andersen indlæg, da der var spillet 13 minutter. Allerede i kampens første minut følte han sig snydt for et straffespark, da han blev hægtet i feltet, men dommer Niclas Juul Christiansen gjorde skaden god igen et kvarter efter pausen, da han ikke var i tvivl om forseelsen. Mads Daa Vistisen scorede sikkert fra plettet.

Mikkel Mackenhauer var stærkt spillende i forsvaret og blev dagens spiller.

Kampen var på ingen måde afgjort, og gæsterne fik en gylden mulighed for at skabe spænding på en friløber ved 2-0, men her hev Kresten Rind i målet en flot redning frem. I slutminutterne lukkede Mads Trærup Johansen kampen med et hovedstød efter indlæg fra Michael Hansen, og Sparkær-spillerne kunne glæde sig over en flot start.

Træner Poul Vistisen var en tilfreds mand efter kampen:

• De bed godt fra sig, og kampen var tæt indtil 3-0. Men selv om de havde meget spil, så havde de ikke kvalitet til at få afsluttet på samme måde som os, og det blev afgørende. Det blev ikke til meget poleret spil, men en rigtig god fight, hvor vores forsvar stod fantastisk godt og ikke gav meget væk, fortæller Vistisen dagen derpå.

Han fik brugt alle tre på bænken og skiftede allerede to i pausen, og det vidner om bredden i truppen. Nu venter Højslev St. næste lørdag kl. 13.00 på udebane.