NUGF fik et point med fra Djursland

Kurt Mogensen og de unge drenge fra Nørremarken åbnede sæsonen med en 0-0 kamp i auning på Djursland. Læs her, hvad Mogensen fortæller om den kamp:

“Før dagens kamp havde jeg gerne solgt kampen for et point mod dagens etablerede serie 2. hold Auning.

Efter en optakt som ikke har været optimal, men hvor kurven har været stigende frem mod weekendens første turneringskamp. Efter dagens opgør i Auning kunne vi godt have fortjent at få alle tre point med hjem. En total håbløs bane som ikke var til vores fordel, men som vi alligevel var det bedste hold på, gav for mange tilfældigheder i løbet af kampen.

Andreas Højgaard (tv.) havde et godt forsøg i 2. halvleg. Arkivfoto.

1. halvleg bød ikke på de store chancer og 0 – 0 ved halvleg var ét rimeligt resultat med os mest på bolden. Willson havde ét godt riv på opstanderen midt i 2. halvleg og 10. min. før tid havde Andreas Højgaard ét godt frispark, som blev redet på stregen. Da havde Aske Kay fem minutter før en friløber, som han desværre ikke tog den rette beslutning omkring. Kampen løb ud, uden scoring og point deling.

Havde vi været lidt skarpere på den sidste tredjedel af banen, så havde vi åbnet turneringen med tre point. Men nu har vi fået point kontoen, åbnet og åbnet troen på, at vi kan være med på dette niveau, og det giver tro på fremtiden.”