Sen scoring sikrer Feldborg/Haderup 3 point

Det var tæt på endnu et 0-0 resultat for Feldborg/Haderup, der lørdag gæstede det pointløse bundhold i Tarm. Men en scoring 10 min. før tid af Rene Bjerg Simonsen sikrede 3 vigtige point til de gule.

Rene Bjerg Simonsen (th. med anførerbind) blev dagens målscorer. Arkivfoto

Forud var gået det, som efter FHIF-træner Claus Højgaards opfattelse udviklede sig til en ond affære ført an af et hårdt spillende hjemmehold, der fik love til at gå til stålet. Og mindst et par gange gik de over stregen, som medførte skader til både Jonas Henriksen og Jens Lago i 2. halvleg.

• Jeg synes, dommeren tillod alt for hårdt spil, og kampens eneste gule kort til deres anfører, der gik foran med det hårde spil, kom alt for sent. Nu håber jeg ikke, at de to er ude i næste kamp mod rivalerne fra Aulum, fortæller Højgaard til fjendscup.dk.

Det var lidt den samme lektie som fra tidligere kampe. FHIF-erne kom frem til fine chancer, når spillet flød, men der manglede lige det sidste foran mål. Det blev dog som skrevet til et enkelt mål i det 81. minut, hvor Rene Bjerg Simonsen steg til vejrs og headede et hjørnespark i mål.

• Jeg har ros til alle for indsatsen, men jeg så Magnus Pape i målet og Rene Bjerg Simonsen skille sig ud. Nu har vi holdt 0-et i to kampe i træk, og det er vigtigt. Vi holder stadig øje med 6. pladsen, for der er ikke langt derned. Det bliver uhyre spændende i de sidste 5 kampe, slutter Højgaard.