Sikker NUGF udlæg

Nedrykkerne fra NUGF – Viborg Nørremarken – har allerede fra første kamp sat kursen mod en returbillet, hvis vi skal bruge søndagenes 4-0 sejr i Ørslevkloster som målestok. Læs her, hvad NUGF-træner Kristian Skovborg Andersen så:

“Vi spiller kampen på en bane, hvor bolden hoppede og dansede (men det kunne også have været endnu ringere, end vi så det i dag). Vi spillede en fin kamp og gav intet væk mod et ØK-hold, der gerne ville spille lange bolden i vores bagrum, hvilket vi løste super og havde styr på dem gennem hele kampen.

Vi fik skabt fine chancer i 1. halvleg ude at få mål ud af det. I pausen var fokus rettet mod at fortsætte vores spil og blot holde os til vores spillestil. Vi lavede et par små justeringer i form at to indskiftninger for at holde alle i gang i vores meget stærke spillertrup. Så der var ikke tale om indskiftninger på baggrund af dårlige præstationer men mere et udtryk for kvaliteten i truppen.

Jens Jakob Lange (tv) åbnede scoringen for NUGF. Arkivfoto.

Efter tre minutters spil af fik vi vores første mål ved Jens Jakob Lange, der satte bolden sikkert i målet efter et godt pres mod ØK’s målmand. Efter 66 minutters spil scorede Nikolaj Kamuk Andersen et forrygende langskudsmål i en periode, hvor vi var en mand i undertal. Også i de 10 minutter vi var i undertal, var vi i kontrol.

I den 80. minut scorede Philip Hauge et super mål på en nedfaldsbold på kanten af feltet. Et minut før tid scorede Aske Key Bennediktsson til 4-0 efter godt forarbejde fra Nikolaj Kamuk Andersen.

Jeg synes ikke, sejren var et mål for meget, og det var en god start, hvor vi tog en god opstart samt godt spillede træningskampe med ind i første turneringskamp. Alle spillede på et fint niveau, og der var rigtig mange gode præstationer, hvor Tobias Lund Pedersen og Andreas Henriksen lukke af i det centrale forsvar. Der var også fantastisk flotte præstationer fra to indskiftede spillere i form af Nikolaj Kamuk Andersen og Philip Hauge.

Jeg kunne nævne alle mand for det var en fornøjelse at se drengene stå imod på en svær udebane og på et udfordrende underlag. Christoffer Kvist spillede også forrygende på vores centrale midtbane og skaber den balance, vi manglede i efterårets kampe.

Vi er et ung hold med en gennemsnitsalder på 19 år, og ældste spiller er 21 år, hvilket giver en super dynamik og drive på holdet. Der er blevet arbejdet hårdt på alle parametre gennem opstarts månederne, og det kommer vi til at nyde godt af i de kampe, der venter os i dette forår. Efter at at have fejret de tre point med sang og gode grin i omklædningsrummet ser vi frem mod torsdagens kamp på hjemmebane mod TVS.”