Smal Nørremarken-sejr over B/T

Med en smal 2-1 sejr hjemme over B/T holder Nørremarken fast i oprykningsmulighederne. Træner Kurt Mogensen har sendt denne kommentar:

“På en dag, hvor vi led med afbud og tre stykker med sygdom i kroppen og ét NUGF hold, der slet ikke ramte dagen spillemæssigt, og samtidig med ét B/T hold, der var kommet for at spille sin chance, blev det desværre en vanskelig opgave endog svære end forudset.

Vi var i løbet af kampen langt mest på bolden og fik også tilspillet os en del chancer, men det blev en dag, hvor vores offensive spillere var skarpe som våd avispapir. Der måtte en Andreas Højgaard til på ét direkte frispark i det 27.min for at lukke op for scoringen. Inden da havde Willson haft et skud på stolpen og flere oplagte bliver brændt. Der var ét B/T hold, som kæmpede godt, og de havde ét par gode chancer i 1. halvleg, men forsvaret fik lukket ned.

Andreas Højgaard (tv) åbnede scoringen for NUGF. Arkivfoto.

1 – 0 ved halvleg og en alvorlig snak i pausen, ja så troede man, at det kørte – men selv med fire gule kort til B/T og to oveni hinanden, fik man ikke løst opgaven, og da B/T blev fuldtallig igen, fik vi Filip Jakaj ud med gult kort, og i den periode fik de udlignet til 1-1. Som kampen skred frem, blev man mere og mere i tvivl om, man fik løst gåden, Så trods store chancer og en tolalt fri Gustav Klit, som sendte bolden på stolpen, var mulighederne for ét fortjent førings mål langt væk.

Men ud af ingenting fik Filip Jakaj scoret ét rigtig energimål i det 87. min. til stor jubel for både spillere, fans og vores ULTRAS 💛🖤 men også meget fortjent trods alt. Mange chancer var kendetegnede for kampen – men ikke en kamp som rammer historiebøgerne tilnærmelsesvis, der var præstationen ét stykke under middel.

Men en vigtig sejr, især efter Sparkær overraskende tabte i Kjellerup. Netop Sparkær bliver næsten opgør. Ét fantastisk spændende opgør, hvor vinderen vil bide sig fast i toppen med chancer for oprykning eller playoff kampe. Kampen mod Sparkær på lørdag må blive en publikums tilløbsstykke – for det opgør vil på alle parametre bliver en lækkerbisken ⚽