Sparkær kollapsede i tillægstiden

Efter 5-8 nederlaget i Bjerringbro var der måske ikke stillet de store forventninger til Sparkær, der fredag aften besøgte FC Silkeborg, som er nedrykker fra serie 1 og er kommet godt fra start i turneringen. 5-1 endte det da også med til hjemmeholdet, men de to sidste mål kom i de 6 min. tillægstid, og resultatet tegner iflg. meldingerne fra Søhøjlandet slet ikke et reelt billede af kampen.

Det startede skidt for Sparkær, der kom bagud allerede i kampens 2. minut efter en misforståelse i forsvaret, men Kasper Møller er brandvarm og udlignede kort efter. Herefter skulle der et straffespark mod slutningen af 1. halvleg til, før hjemmeholdet kom på 2-1. To gule kort nåede Sparkær at indkassere i 1. halvleg, det ene til målmand Jonas Drensborg, og det betød, at Kasper Møller måtte overtage målmandsposten i 10 min. Det gjorde han i øvrigt fint, selv om han ikke kunne snuppe straffesparket.

William Daa var Sparkærs bedste i Silkeborg.

Ved stillingen 2-1 havde Noah Hvass et stor mulighed for at udligne, men med godt et kvarter igen kom FC Silkeborg på 3-1, og så gik det som sagt galt med to mål i tillægstiden, hvor Sparkær-spillerne var møre efter at endnu to gule kort i slutfasen. Dermed spillede Sparkær i undertalt i 40 minutter af kampen, nogle perioder 9 mod 11. Det var hård kost, men iflg. træner Per Sørensen var der en klar årsag til det.

• Det er muligt, at vi havde tabt alligevel, men dommertrioen var direkte imod os. Al tvivl gik til dem, og dommeren piskede en dårlig stemning op. Det var en skidt præstation af dommertrioen!. Men når det er sagt, så var det en fornøjelse at se, hvordan vi denne gang stod sammen som hold. Vi stod godt i defensiven, og alle mand kæmpede hele vejen igennem i en for os rigtig god kamp bortset fra resultatet. Spil og indstilling var absolut godkendt, og der var godt humør efter kampen, for alle havde givet alt, lød det fra Sparkær-træneren efter kampen.