Sparkær kom fint fra start

Sparkær åbnede fredag aften turneringen med en kamp mod den nye sammenslutning i Salling, Roslev/Sundsøre på Roslev Stadion. Det kom de rød/hvide godt fra med en sikker sejr på 5-1 efter pauseføring på 2-0.

Daniel Brøns gik foran og scorede allerede efter 7 minutter, og Nicolaj Broch Andersen fulgte efter, da der var spillet 25. min. Efter pausen øgede Daniel Brøns til 3-0, inden hjemmeholdet fik reduceret med knap 20 min. igen. I slutfasen lukkede Sparkær kampen helt med to mål i det 85. og 89. minut, først ved Martin Holm og til slut Nicolaj Broch Andersen.

Dobbelt målscorer Nicolaj Broch Andersen. Tv. Nicki Rasmussen, der debuterede som målmand – en post han tager i efteråret. Foto: Jacob Mackenhauer Drensborg.

Iflg. træner Poul Vistisen havde Sparkær kampen under kontrol, bortset fra et kvarter i 2. halvleg, hvor hjemmeholdet fik reduceret. Helt usædvanligt scorede Nicolaj Broch Andersen to mål, ja i det hele taget, at han scorede indikerede, at det var en kamp, som Sparkær ville vinde. Unge Frederik Holm indkasserede kampens eneste gule kort efter 77. minutter.

• Det var godt at komme fra start med en sejr, og vi præsterede godt over hele linjen, men nogle var dog hæmmet af varmen. Vi lykkedes ikke så godt med at spille bolden rundt, og de havde den vel i store perioder. Til gengæld sad vores omstillinger i skabet, og vi lavede nogle flotte mål. Jeg vil fremhæve tre mand, som skilte sig ud i varmen – unge Alexander Møller, som også løb med stemmerne, Daniel Brøns og sidst men ikke mindst Nicolaj Broch Andersen, der løb solen sort, fortalte Poul Vistisen til fjendscup.dk dagen derpå.

Alexander Møller fik en flot debut for Sparkær som offensiv højre back. Foto: Jacob Mackenhauer Drensborg.

Jacob Mackenhauer Drensborg var på pletten med sit kamera, og har taget en masse flotte billeder.