Sparkær lever fortsat i playoff til serie 2

Tirsdag aften kæmpede og spillede de rød/hvide fra Sparkær sig til en 3-2 sejr over Mariehøj Kammeraterne Silkeborg på et flot besøgt Sparkær Stadion. Dermed ligger det fast, at den endelige afgørelse sker på lørdag i Kjellerup, der sluttede som nr. 6 i deres serie 2 pulje.

Sparkær startede bedst de første 10 minutter, hvor der blev presset højt, og det gav en stor chance til Noah Hvass Gjørup i det 7. min. Målmanden kunne ikke holde et skud fra Kasper Møller, men kom igen i vejen for Noah’s afslutning. Efter 16. min. kom Sparkær foran ved Kasper Møller, der flot omsatte Mads Trærup Johansens fremlægning i mål. Glæden varede dog kort, for gæsterne udlignede minuttet efter, der der ikke blev clearet ordenligt i forsvaret.

Kasper Møller (tv) har scoret til 1-0. Tv. oplægger Mads Trærup Johansen og med nr. 24 anfører Oliver Andersen.

Gæsterne fra Silkeborg overtog mere af spillet, og de var gode boldspillere, der kunne spille bolden rundt og vente på muligheder fremad. En sådan kom efter 22. min., men bolden ramte stolpen. Sparkær fik ikke spillet til at fungere før pausen og løb en del rundt med for stor afstand til modstanderne. De havde bolden meget, men var ikke deciderede farlige.

Sparkær fik en fin start på 2. halvleg og mål i det 49. min., da Mads Trærup Johansen headede et frispark fra Oliver Andersen i mål. Det gav Sparkær mere mod på tilværelsen, samtidig med at gæsterne gik lidt ned i tempo. Det bølgede lidt frem og tilbage, men Sparkær var langt bedre spillende og kæmpende i 2. halvleg. I det 62. minut gav det pote og mål til 3-1. Et langt indkast fra Alexander Møller blev headet ud i fødderne på Frederik Andersen, der med et flot skud sendte bolden i nettet.

Frederik Andersen scorede et flot og afgørende mål til 3-1. Bagved Mads Daa Vistisen.

Kort efter var Mariehøj Kammeraterne tæt på en reducering, men vi skulle helt ind i tillægstiden, før målet til 3-2 kom i en situation, hvor Anders Holm ikke fik ordentlig fat i bolden, der landede hos gæsterne og et tomt mål. Det gav en smule panik, og kort efter lignede det en udligning, da bolden sejlede hen over et tomt mål. Kort efter fløjtede Thomas Præstegaard kampen af, og en flok trætte spillere på begge hold smed sig i græsset, inden Sparkær-spillerne kunne samles og juble.

Mariehøj var klart et bedre spillende fodboldhold, men Sparkær-spillerne viste i 2. halvleg mandsmod, og Mads Daa Vistisen viste vejen som krumtap i forsvaret. Utroligt, hvad han kom i vejen for, og han blev da også klart “Man of the match” hos Sparkær. Alle mand gjorde det godt, og folk som Martin Jespersen, Noah Hvass Gjørup, Christoffer Holm, Martin Holm og Tobias Brøns, der ikke normalt er at finde i startopstillingen, kæmpede r…. ud af bukserne.

Mads Daa Vistisen spillede en fremragende kamp i forsvaret.

En flot skalp og en fortjent sejr med gratulationer fra gæsterne, der ønsker Sparkær-spillerne oprykning på lørdag. Træner Poul vistisen var meget glad for det, han så:

• Vi går ud og giver alt i aften. Vi har en del afbud, men de nye, der fik chancen, viste vilje og gav alt, hvad de havde. Stor ros til dem. Der skal ikke herske tvivl om, at Mariehøj var det bedste fodboldhold, men vores taktik lykkedes stort set med omstillinger og standard situationer, som vi scorer på. Vi mærker både afbud og skader, og det er selvfølgelig ærgerligt i sådanne afgørende kampe, men jeg udtager de 14, jeg mener er de bedste til kampen på lørdag, og så må vi se, hvor langt det bærer.