Sparkær smed en pauseføring på 2-0

Aftenens kamp på Sparkær Stadion i DBU Jyllands 2020 Cup mellem Sparkær og Søndermarken blev en seværdig og velspillet kamp på højt serie 4 niveau.

Hjemmeholdet var bedst før pausen, og burde målt på chancer have sikret sig en større føring. Kasper Møller og Anders Brøns havde i det første kvarter to store muligheder, inden gæsterne var tæt på efter 20 min.

I det 23. minut blev det 1-0 til Sparkær, da Kasper Møller på en aflevering løb fra en SIK-er og scorede sikkert. Herefter styrede Sparkær kampen, og SIK var kun en enkelt gang nærgående. Kort før pausen blev det 2-0 ved Oliver Andersen på et mønsterangreb. Unge Frederik Holm fandt Kasper Møller  midt på banen, og han satte en SIK-er af, inden han spillede Oliver Andersen helt fri i højre side.

Anders Schmidt t.v. og Frederik Holm t.h. i kamp om bolden. Bagved Anders Holm.

I pausen var der ros til spillerne fra træner Poul Vistisen, der dog samtidig advarede om, at der ikke skulle tages for let på det i 2. halvleg. Det blev der nu heller ikke, men gæsterne fik et par heldige mål. Først i det 56. minut, hvor en blå ramte en nedfaldsbold uden for feltet klokkerent, så den strøg ind ude ved den ene stolpe. 10 minutter senere lavede Anders Holm selvmål, da han sendte et indlæg fra højre direkte i mål. Og kort efter snorksov forsvaret ved et hjørnespark, så gæster kunne score til 3-2.

Det var en total vending af kampen, men Sparkær-spillerne skal have ros for ikke at give op, og de fik lagt et pænt pres i de sidste 10 minutter uden dog for alvor at blive farlige.

Træner Poul Vistisen var da også langt hen ad vejen tilfreds med det, han så:

• Det var et rigtig godt SIK-hold, som vi skulle spille op til vores bedste for at matche. Det synes jeg også, at vi gjorde i store dele af kampen, men vi havde de udfald, der gjorde, at de vandt kampen. Jeg så dog mange fine takter fra flere spillere, og jeg har stor ros til 16-årige Frederik Holm, der spillede en fremragende kamp, fortalte Vistisen efter kampen.