Stoholm misser finalerunden

Og det hører til sjældenhederne, for de hvide stoholmere har siden 2008 været fast inventar i slutspillet. Men det blev debuterende træner Kristian Kjær og Borup-drengene, der satte en kæp i Stoholm-hjulet med en 2-0 sejr. Det betyder semifinale mod værterne fra Sparkær på torsdag, og de to hold har efterhånden mødtes flere gange de senere år.

Per “Unge” Jensen (med bolden) var med på Stoholms hold for første gang under Fjends Cup.

Borup var bedst kampen igennem, og kom foran i det 13. minut ved Marcus Enevoldsen, mens anfører Frederik Hvid øgede kort efter pausen til 2-0 på et straffespark. Begge trænere var enige om, at sejren var fortjent.

Borup-træner Kristian Kjær:
Fortjent sejr over min gamle kammerat Anders Jakobsens favorithold. Efter en jævnbyrdig start sætter vi os på kampen. Hurtigt spil og masser af løb for hinanden. 1-0 føringen kommer efter klumpspil i forbindelse med et hjørnespark. Straffesparket begået mod Alfred Mikkelsen omsætter Frederik Hvid sikkert. Derudover brænder vi flere kæmpe chancer, men Stoholm havde en god sidste skanse i Højbjerg.

Stoholm-træner Niels R. Jensen:
Helt fortjent sejr til Borup. Vi ramte slet ikke samme niveau som i lørdags mod FHIF. Så vi skal prøve at spille fredag aften for første gang i amnge år. Vi har fået prøvet en del spillere, og det var planen med Fjends Cup, så vi kan få stablet et slagkraftigt hold på benene til efteråret.

I puljens anden kamp, der ikke have betydning for placeringerne i puljen vandt Ravnsbjerg/Løgstrup overraskende med hele 3-0 over favoritterne fra Feldborg/Haderup. Og det kunne ingen indvende noget imod.

Nicklas Larsson bragte R/L foran allerede efter 8 min. og Lasse Hjort Fog (herover i rød) scorede de to næste mål i det 26. minut og kort efter pausen.

Rasmus Dudeck, R/L-træner:
Fortjent sejr i dag. Vi spillede en rigtig god kamp med rigtig fine præstationer hele vejen rundt. Ærgerlig at sejren først kommer nu. Hel og lykke til Feldborg herfra.

Benny Simonsen, FHIF-træner:
Vi var ikke klar fra start i dagens kamp og kom hurtigt bagud. Trods fremskridt i spillet var vi bagud 0-2 ved pausen. Lige efter pausen gav et forsvarskoks plads til en ny R/L-scoring. Derefter kom vi alligevel godt ind i kampen, men vi manglede effektiviteten foran mål i dag og brændte flere chancer. Men ros til spillerne for at slutte kampen godt af.