Værterne kom videre i turneringen

I pulje 1 vandt Sparkær et tæt naboopgør mod Mønsted med 2-1 og kom dermed frem til slutspillet med en semifinale mod Borup på torsdag. De rød/hvide startede bedst og kom foran på et flot mål af Patrick Nielsen efter et kvarter. Oliver Andersen driblede godt i venstre side og spillede skråt bagud til Patrick Nielsen, der med en hård yderside fra kanten af feltet sendte bolde i mål.

Spillet bølgede, men Mønsted var mest på bolden, mens Sparkær levede på kontramuligheder. Der blev ikke flere scoringer før pausen, og Mønsted fortsatte med at lægge et højt pres og have bolden mest. Men i stedet for en udligning slog Sparkær kontra midt i 2. halvleg. Daniel Brøns driblede flot fri på baglinjen og lagde bolden skråt bagud til Frederik Andersen, der hamrede den i mål lige under overliggeren.

Patrick Nielsen (i midten) scorede et flot mål til 1-0.

Herefter pressede Mønsted på, og Morten Harritz fik en fod på en lang fremlægning, så bolden snød Kristen Rind i målet. Det gav ny luft til Mønsted, som pressede på for en udligning, og mod slutningen kom mulighederne. Men Mads Langhoff-Jensen skød over på en stor mulighed, og i de sidste sekunder hev Kristen Rind en flot redning frem, der gjorde, at Sparkær holdt fast i puljens førsteplads.

Mønsted-træner Jacob Sørensen:
Effektiviteten var den store forskel. Vi kommer frem til mange chancer, men er bare ikke skarpe nok i dag. Stor ros til Sparkær for at score på deres to chancer. Vi er skuffet, da vi føler, at spillet har været til mere.

Sparkær-træner Poul Vistisen:
Den her kamp blev spillet lige, som vi havde aftalt. Vi var klar over, at vi denne gang skulle passe bedre på vores eget mål, og derfor ændrede jeg også formation efter pausen med en ekstra spiller på midtbanen. Vi var ikke så meget på bolden, men indstillingen var i top, og der blev kæmpet hele vejen igennem. Og selv om Mønsted har bolden meget og presser højt, så synes jeg ikke, at det har de store chancer. Stor ros til alle, og så hev Kristen et par gode redningen op af posen.

I puljens anden kamp vandt Nørremarken overraskende med 2-1 over Skals og sendte dermed sidste års finaledeltager ned på en sidsteplads i puljen. NUGF-erne tog 2. pladsen, og skal torsdag spille semifinale mod Feldborg/Haderup – noget af en debut for det unge Viborg-hold.

Lasse Broberg (grøn) scorede for Skals.

Nørremarken førte 2-0 ved pausen, begge mål scoret af Jens Jacob Lang, mens Lasse Broberg reducerede for Skals efter pausen. Her fik Nørremarken Christian Freud udvist i 10 minutter mod kampens slutning.

Kurt Mogensen, NUGF-træner:
En kamp hvor vi var bedst på bolden i 1. halvleg og fortjent fører 2-0. Kampbilledet vendte i 2. halvleg, hvor Skals var langt mere med i kampen og var toneangivende. Det gav os nogle store kontrachancer, som vi desværre ikke fik lukket kampen på. Men jeg er ovenud tilfreds med mine spillere, som trådte i karakter i denne kamp.

Kim Sommer fra Skals har sendt denne kommentar:
Vi taber 2-1 til et hold, der ville det mere end os de første 35 minutter. Efter pausen tipper initiativet over til vores side godt hjulpet på vej af, at de får et gult kort. Vi er startet skidt alle 3 puljekampe, og det koster i sidste ende – selvom vi har chancer til at udligne, så står deres målmand godt, og de har et nogle fine spillere, der er gode til at holde på bolden og sætte tempoet. Så det er fortjent, at vi ikke når finalespillet i år og meget symptomatisk for, hvordan vi også har spillet på i foråret på. Vi har fået nogle unge drenge med, dem glæder vi os til at spille ind på holdet.