Trænerskifte og storsejr til Feldborg/Haderup

Feldborg/Haderups nytiltrådte træner Bjarne Svenningsen nåede ikke at se sit nye hold spille en turneringskamp. Kort før turneringsstarten måtte han bede FHIF om at blive løst fra aftalen, da han var blevet tilbudt et lederjob, som han ikke kan forene med et tidskrævende trænerjob.

• Jeg havde eller glædet mig til at arbejdet med gutterne, som jeg da også nåede at få et godt indtryk af som et stærkt serie 3 hold, og så havde også glædet mig til at komme til Fjends Cup for første gang som træner, fortæller Svenningsen til fjendscup.dk.

Velkendte målscorere hos FHIF. Tv. Jens Lago med 3 mål og th. Per Julius Pedersen med 2 mål. Indsat Joachim Henriksen, der ligeledes scorede to gange. Arkivfotos.

Det blev så den nye træner – lokale Danny Hvam – der kunne nyde en indledende sejr på 7-1 i Videbæk Langfredag, en kamp, som efter de første jævnbyrdige 30 minutter tippede til de gules fordel, da Jens Lago og Per Julius skabte en 2-0 føring i det sidste kvarter af 1. halvleg. Og da Jens Lago og Joachim Henriksen scorede til 4-0 i det 48. og 48. minut, var kampen afgjort. Jens Lago øgede til 5-0, inden hjemmeholdet fik reduceret, men det var kun for at se, at Per Julius Pedersen og Joachim Henriksen lukkede det hele til 7-1. Holdleder Jimmy Bertelsen fortæller om kampen:

• Vi havde mødt dem i en træningskamp og vundet 6-2, så det handlede om ikke at undervurdere dem. De var med, indtil vi scorede, men derfra havde de ikke den store lyst til at spille med. Efter 4-0 trak de sig for at begrænse nederlaget, så spænding blev der aldrig.

Efter den flotte start, byder FHIF-erne op til at sjældent lokalopgør hjemme mod naboerne fra Hodsager. Det sker på lørdag kl. 13.30 på Feldborg Savværk Arena.