VFF-målmand stod i vejen for Løgstrup

Steffen Aaby og Løgstrup fik ikke den ønskede start på tilværelsen i serie 3, da holdet tabte 1-3 til VFF på Rughavevej. Læs Steffen Aaby’s kommentar til kampen:

“Mandag 2. påskedag kl. 16:00 var et længe ventet tidspunkt i Løgstrup. Endelig var der serie 3 bold på menuen igen, og modstanderen var VFF. Opstarten har været rigtig god med rigtig gode præstationer i de fleste kampe, hvilket resultaterne også viser. Så det var et Løgstruphold med stor tro på egne evner, der løb på banen.

Kampen startede i et højt tempo med meget spil på midtbanen, hvor ingen af holdene rigtig fik ro på spillet. Som halvlegen skred frem, fik Løgstrup dog mere styr på spillet og satte sig på spillet. Der var optræk til muligheder flere gange, men den sidste aflevering manglede lige det sidste.

Efter ca. 40 minutter kom forløsningen endelig. Et godt pres fra Gustav Bertelsen og en bolderobring gav en stor chance, som målmanden halvklarede. Heldigvis var Rasmus Dudeck fulgt med i feltet, og han var hurtigst over riposten og sendte bolden i nettet til 0-1 til stor jubel for Løgstrupdrengene. Om målet blev en sovepude, skal være usagt. En blunder blev der dog taget kort efter føringsmålet, og så var der en friløber til VFF, der sikkert blev omsat. 1-1 ved pausen var facit.

Rutinerede Rasmus Dudeck stod for Løgstrups enlige mål. Arkivfoto.

I pausen blev der snakket om at holde troen på tingene og fortsætte det gode spil. Det fortsatte også. Løgstrup var spilstyrende og kom til muligheder. Men en blanding af flot målmandsspil og manglende skarphed gjorde, at føringsmålet ikke kom. Og så skete det, der ikke må ske. Løgstrupholdet blev fanget højt i banen. Det udnyttede VFF til en omstilling, hvor lidt tøvende forsvarsspil gav muligheden. Og så stod der pludselig 2-1. Løgstrupholdet fortsatte med at presse på. Men igen ramte kontrakniven, og så var det for alvor op ad bakke. Der var spiller ca. 75 minutter.

Holder skal dog roses for at fortsætte med at tro på tingene. Der blev arbejdet for sagerne, men bolden ville ikke ind. VFF målmanden stod virkelig en brandkamp. Dermed blev det desværre et nederlag i åbningskampen. Præstationen var dog mere end godkendt, og hvis niveauet holder, så er jeg sikker på, at der ligger mange point og venter forude.

Næste opgave er lørdag kl. 15:00, når holdet tager til Ulbjerg for at hente de første point til kontoen.”