Trist skæbne for NUGF søndag aften på Metropol Park

Sådan indleder træner Kurt Mogensen sin beskrivelse af Nørremarkens 1-1 kamp mod Auning. Han skriver videre:

“Da uret løb mod 95. min. fik Auning udlignet til slutresultatet 1 – 1. En kamp vi skulle have lukket noget før, men effektiviteten i slutproduktet ” Mål ” er ikke vores stærke side. Vi brænder simpelthen for meget. Men kunsten at kan spille sig til chancerne, er vi blevet dygtige til på dette plan.

Vi fik faktisk skabt en flot fodbold kamp, og derfor er det utroligt bittert, at vi kun fik ét point ud af anstrengelserne. 1. halvleg var med os på bolden, og med ét højt pres blev de presset til gang på gang at sparke langt, og det var guf for vores forsvar at trævle op. I den anden ende var der flere store chancer, men ind ville bolden ikke. Så 1. halvleg blev uden scoring.