Uhyre vigtig sejr til Feldborg/Haderup

Feldborg/Haderup har fået gang i pointhøsten i serie 2 – nu med to sejre i træk og en enkelt uafgjort. Det sender de gule op over stregen efter lørdagens 2-1 sejr over Struer/Humlen i Struer Idrætspark. Den smalle sejr kunne og burde have været større efter forløbet af 1. halvleg.

• Vi sidder fuldstændig på kampen i 1. halvleg og burde have ført med mere end det mål, som Jens Lago scorede efter 41. minutter. Han havde vel 4-5 friløbere, som kunne have afgjort kampen, men i stedet blev det spændende efter pausen, fortæller træner Claus Højgaard.

Jens Lago (forrest) målscorer og “afbrænder”. Arkivfoto.

Her så han, at FHIF-erne faldt lidt i kadence, og kampen kom til at foregå på hjemmeholdets præmisser med slagsmål om bolden, så det blev noget rod. Det gav en udligning til Struer/Humlum i det 58. minut, men Feldborg/Haderup viste, at de også kunne kæmpe med, og med et kvarter igen scorede Joachim Henriksen et smukt sejrsmål, da han snurrede rundt om to modspillere og placerede bolden i målhjørnet.

• Vi skulle helt sikkert have lukket den kamp før pausen, hvor vi spillede godt og var overlegne på bolden. Nu lykkedes det så at køre sejren stille og roligt hjem til slut, og selv om vi i dag manglede 20-30 pct. spillemæssigt, så er jeg vældig tilfreds, lød det fra Højgaard kort efter kampen, inden han gik tilbage til spillerne og fejrede sejren.

Næste kamp, som er den sidste i første runde, er hjemme mod HVA Sydthy, som ligger helt i bunden med et enkelt point. Helt sikkert en kamp, der SKAL vindes.