Feldborg/Haderup klar den afgørende kamp

De gule fra Feldborg sikrede sig fredag aften den endegyldige mulighed for at rykke op i serie 2, da de sikkert slog Holstebro B med 5-2 i den første playoff kamp. Der blev aldrig for alvor tvivl om resultatet, selvom gæsterne fik udlignet den 1-0 føring, som Lasse Haagen Schmidt havde skaffet hjemmeholdet allerede efter 8 minutter. For inden pausen havde Jens Lago sendt FHIF-erne foran 2-1.

• Når vi var i det spillehumør, som vi var i aftes, så var det som et godstog, der kom tromlende frem mod deres mål. De var ikke dårlige, men vi holdt hovederne kolde, og når vi kom igennem deres første pres, og vi spillede på kanterne, så kom chancerne, fortæller træner Claus Højgaard til fjendscup.dk.

Jonas Henriksen – kampens spiller med 3 stemmer. Det tyder på en holdindsats. Foto: FHIF

Efter pausen blev det 5-1 ved Per Julius Pedersen i det 54. og 68. min., samt Joachim Henriksen i det 80. min. inden HB pyntede på resultatet i det 88. min.

• Alle vores mål kom fra kanterne og var flotte, og vi var livsfarlige, når vi kom igennem der. Alle mand spillede rigtig godt fra forsvar til angreb, men der var altså malurt i bægeret, da Lucas Bertelsen blev skadet i fodleddet, og det så ikke godt ud. En fuld fortjent sejr. Vi havde masser af chancer og var klart det bedste hold, så nu ser vi frem til den endelige prøve på lørdag mod Ringkøbing, slutter Højgaard, der med en sejr der kan aflevere Feldborg/Haderup i serie 2, hvorfra de rykkede ned efter foråret.