Feldborg/Haderup tog vigtige 3 point mod Team Tangen

2-1 blev det onsdag aften hjemme på Feldborg Savværk Arena, og lad os starte med træner Claus Højgaards umiddelbare kommentar.

• Jeg var rassende, frustreret men også glad, for efter en elendig kamp endte vi jo med at vinde 2-1. Vi var ringe, uden gejst og tempo, og så kom kampen til at foregå på deres præmisser, og vi blev lullet i søvn, var ordene.

Han kunne dog se August Henriksen bringe de gule foran 1-0 i det 60. minut. Kort efter brændte Team Tangen et straffespark, som Sebastian Sandgaard snuppede, og ham måtte hjemmeholdet love for i fleres situationer. Men gæsterne fik udlignet i det 73. minut, inden Lucas Bertelsen i det 87. minut sørgede for sejrsmålet.

Lucas Bertelsen. Arkivfoto.

• Det er sådan en kamp, der gør en 5 år ældre, men jeg er selvfølgelig glad for sejren her bagefter. Vi havde marginalerne på vores side denne gang, og det var en mega vigtig sejr, når vi ser på tabellen. Godt nok er vi nr. 3 lige nu, men det handler om at undgå 6. pladsen, og det bliver et hundeslagsmål nu, hvor bundholdene begynder at røre på sig, slutter Højgaard, der melder alle mand klar efter ferie m.m. til næste kamp mod MorsØ på søndag på udebane.