Fin finaletorsdag i miniturnering

Torsdag aften skulle de sidste kampe afvikles på et flot besøgt og solbeskinnet Stoholm Stadion, hvor der var godt humør i sommervarmen.

Først mødtes Mønsted og Borup i kampen om 3. pladsen, og her sejrede mandskabet fra Låstrup med 5-3. Holdet kom lynhurtigt foran med 3-0, og det lignede en afklapsning af MIF’erne, der dog skal have stor ros for at kæmpe sig tilbage i opgøret. Østfjends-tropperne fik reduceret til 3-2, så blev det 4-2 men igen reducering til 4-3, før BIF’erne lukkede dysten med et sent mål til 5-3.

Mønsteds målscorere var Klaus Østergaard, Mathias Iversen og Emil Bak Hansen, mens Borup havde en 3-målsskytte i Mads Svendsen, og derudover nettede Magnus Kristensen og Magnus Elkjær.

Så var der dømt finaletid mellem naboklubberne Stoholm og Sparkær, og det lignede en klar afgørelse, da gæsterne i en ruf bragte sig på 2-0 via scoringer begge gange af Michael Hansen – inden pausen fik Anders Gordon dog reduceret for stoholmerne.

Malthe Thomsen udlignede for Sparkær i de døende sekunder.

Stoholm fik helt vendt opgøret på hovedet i de sidste 35 minutter, hvor Lucas Egeberg Stilling nettede to gange, men Sparkær fik i den absolutte slutfase udlignet til 3-3 ved Malthe Thomsen.

Så var det nødvendigt med en straffesparkskonkurrence, og her fandt begge klubber vej til nettet på de første 5 spark, hvilket gav stillingen 8-8. Stoholm kom på 9-8, og så brændte Sparkær, og så var facit klar og en hjemmesejr en kendsgerning.

Med mandagens kampe i baghovedet – 2-2 mellem Sparkær og Mønsted og efterfølgende Sparkær-sejr i straffesparkskonkurrence samt en smal 1-0 gevinst til Stoholm over Borup – kan det konstateres, at det har været fire meget tætte opgør, der har givet et godt afsæt for de 4 stk. 2. hold til efterårssæsonens udfordringer i serie 5.