Kæmpe nedtur for Feldborg/Haderup

FHIF-erne havde fredag aften topholdet fra Foulum nede i sækken, da de med godt 20 minutter igen førte med 4-1 hjemme i Feldborg. Men de glemte at snøre sækken, og så endte det hele med, at de skulle være glade for det ene point. For gæsterne fik ikke bare udlignet, men fik også chancen for alle 3 point med et straffespark kort før tid. Den blev dog sendt på overliggeren, og så stod begge hold tilbage med følelsen af at have tabt 2 point.

• Jeg vil da være ærlig og sige, at jeg troede på at sejren var i hus, da vi førte 4-1, men Foulum smed ikke håndklædet i ringen og kløede i stedet på resten af kampen. Og de var gode i deres småspil, som gjorde, at de let kom til chancer, og jeg vil mene, at det er det bedste hold i puljen. Men alligevel horribelt at smide en 4-1 føring, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk.

Rasmus Lago Henriksen havde igen fundet målstøvlerne frem med to scoringer. Arkivfoto.

Han så sit hold komme bedst fra start, og allerede efter 4 min. scorede Rasmus Lago Henriksen på et straffespar dømt for hånd på bolden. Det blev 2-0 5 minutter senere, da Modou Jarju brød igennem Foulums forsvar, men gæsterne fik reduceret efter et kvarter. Lucas Bertelsen skabte dog ro igen med en scoring til 3-1 kort før pausen. Det gav tro på sejr, og da Rasmus Lago Henriksen 10 minutter efter øgede til 4-1, troede de gule, at sejren var i hus.

Det var den som sagt ikke, for gæsterne scorede til 4-2 og 4-3 inden for bare 3 minutter midt i halvlegen, og udligningen faldt med 10 minutter igen på et straffespark dømt mod Rasmus Lauritsen for hånd på bolden..

• Efter målet til 4-3 fik de overtaget, og set i det lys var uafgjort ikke et urimeligt resultat. Men jeg står stadig tilbage med en følelse af, at den kamp skulle vi have vundet. Vi spillede en rigtig god kamp, og der var klar fremgang at spore i vores spil. Det vil vi tage med til de tre sidste kampe mod Sunds, Skive og Viborg, som meget gerne skal kaste point af sig, slutter Simonsen.

Næste kamp er lørdag ude mod Sunds. Inden da skal FHIF-erne prøve kræfter i DBU Pokalen mod serie 1 holdet fra Brande. Det sker på Feldborg Stadion på tirsdag.