Kun dommertrioen varmede på en kold Metropol Park

NUGF-træner Kurt Mogensen fik ikke den fødselsdagsgave, han havde ønsket sig, da NUGF fredag aften tog imod AH 2012 (et klubsamarbejde mellem Hørning og Assentoft). Det endte med et 0-3 nederlag, og iflg. Mogensen var der kun dommertrioen at varme sig på.

Dommer Karsten Toft-Hansen (i midten) og linjedommere Gert Aaby (tv) og Jan Dahl. Arkivfoto.

Kurt Mogensen skriver om kampen:

“Aftenens kamp blev ikke det opgør, hvor vi for alvor fik sat vores fodaftryk. Sagt med det samme, vi mødte på dagen ét hold, der ville mere end os og var væsentligt skarpere på den sidste tredjedel af banen.

På otte minutter midt i første halvleg, hvor vi sejlede i vores organisation, kom AH 2012 på 2 – 0, inden vi igen fik fodfeste, uden dog at blive rigtig farlig.

I halvlegen gik vi over i en 4 – 4 – 2 for at jage 0 – 2. Vi havde på det tidspunkt rigtig godt fat i kampen og sad rigtig meget på spillet. Men 16 min. før tid fik AH 2012 en kontra og scorede til slutresultatet 0 – 3. Derfra sad AH 2012 på den kloge del af spillet og vandt helt fortjent. En fin modstander som arbejder hårdt på alle pladser for hinanden.

Med tre stamspillere ude og syv, otte spiller, der slet ikke ramte niveau i dag, blev det svært. Det eneste, der var at varme sig på, var en dommertrio på højt niveau, som havde fuldstændig fat i begivenhederne i samtlige 94. min. En fornøjelse at nyde.

Næste kamp bliver søndag i næste weekend i ét spændende opgør mod SIK på Leofield. En kamp, hvor vi skal steppe væsentligt op, hvis vi skal gøre os forhåbentlig om point.”