Stoholm på vej mod titelforsvar

De regerende mestre fra Stoholm fik en vigtig åbningssejr på 2-0 over Ravnsbjerg/Løgstrup, som nu ser ud til at skulle kæmpe med Mønsted om den semifinaleplads, med mindre Stoholm da dummer sig i den næste to kampe.

Stoholm kom foran på et straffespark sat ind af Nicolaj Christensen kort før pausen, og efter 50 minutter øgede Heine Kristensen til 2-0 på et flot frispark.

To, der fik hovedroller i kampen. T.v. Asger Fjeldsted fra R/L, der så rødt efter kampen og Heine Kristensen, der scorede til 2-0 for Stoholm.

Kampen endte dramatisk, da Ravnsbjerg/Løgstrups Asger Fjeldsted efter et verbalt overfald på dommer Andreas Ørris Kristensen efter slutfløjtet modtog sit andet gule kort og dermed rødt. Det betyder en spilledags karantæne, så han er ikke med i lørdagens kamp mod Mønsted.

Stoholm-træner Jesper Lindegaard:
En fin præstation, hvor vi lykkes med nogle af de ting, vi arbejder med på træningsbanen. Vi har ikke mange kampminutter i benene, men på trods af det følte vi, at vi havde OK kontrol kampen igennem. Defensivt fungerer vi rigtig fin, men offensivt er der stadig noget at arbejde med. En fin start på årets turnering.

R/L-træner Sune Laursen:
En fortjent Stoholm-sejr. Vi var fint med i 1. halvleg, men dumme gule kort i anden halvleg gør, at vi aldrig kommer i nærheden af mål. Vi glæder og til næste kamp mod Mønsted, hvor vi går benhårdt efter de 3 point.